уторак, 2. децембар 2008.

Miloš Radulović - sahrana u četvrtak

Miloš Radulović (24), sin Marine Tucaković i Fute Radulovića, sahranjen na Novom groblju u prisustvu brojne rodbine i prijatelja, kao i cele estrade
A. RADENOVIĆ, Foto Milan Popovic, Izvor: Press

Poslednjem ispraćaju Miloša Radulovića (24), mlađeg sina najpoznatijeg domaćeg tekstopisca Marine Tucaković i kompozitora Fute Radulovića, koji je iznenada preminuo 1. decembra, prisustvovalo je nekoliko hiljada ljudi. Sahrana je obavljena po pravoslavnom običaju na Novom groblju u Beogradu, juče u 13 časova.

Skrhana bolom, familija Radulović-Tucaković primala je saučešće u kapeli. Na sanduku, zatrpanom cvećem, Miloševa fotografija. Na njoj je nasmejan.
- Marina je insistirala da se na sanduk stavi baš ta Miloševa slika na kojoj se smeje, a koja je snimljena na jednom od nedavnih slavlja, dok se veselio uz muziku - rekla je za Press jedna osoba bliska porodici.
Poslednju počast Milošu odali su gotovo svi pripadnici domaćeg estradnog esnafa sa kojima su Marina i Futa sarađivali tokom bogate karijere: Goran Bregović, Vesna Zmijanac, Haris Džinović, Raka Marić, Lepa Brena, Boba Živojinović, Vlado Georgiev, Ana Nikolić, Svetlana Ražnatović, Mira Škorić, Aca Lukas, Saša i Dejan Matić, Džej, Aleksandar Milić, Dragana Mirković, Saša Popović, Suzana Jovanović, Nataša Bekvalac, Željko Joksimović, Marinko i Nikola Rokvić, Sergej Ćetković, Knez, Jelena Karleuša, „Zana", Vladimir Graić, Dragan Brajović, Kiki Lesendrić, Leontina, Ana Stanić, Goga Sekulić, Saša Dragić i mnogi drugi.
Suze na licima prijatelja i poruke na vencima, poput „Poslednji pozdrav najdražem Ćomiju od najiskrenijih prijatelja iz kraja", ili „Ti si bio najbolji čovek koga sam znao" ispratile su Miloša do njegove večne kuće.


Kompletan izvestaj pogledajte na: Sahrana Milosa Radulovica

Nije se probudio

Kobnog dana, stigavši kući legao je da spava i - više se nije probudio...

MILOŠ Radulović (24), koji je u ponedeljak po podne pronađen mrtav u porodičnoj kući u centru Beograda, mlađi je sin Marine Tucaković i muzičara Aleksandra - Fute Radulovića.
Mediji su objavljeni da je kobnog dana, stigavši kući legao da spava i - više se nije probudio. Takođe nezvanično, od izvora bliskih istrazi, saznajemo se da je reč o mladiću koji je lečen od narkomanije ali prema informaciji koju objavlju Vecernje novosti, u prostoriji u kojoj je ležalo njegovo beživotno telo, nisu pronađeni nikakvi narkotici.
Kako „Alo!“ saznaje, Miloš Radulović je u nedelju veče izlazio u grad, a poslednje trenutke života proveo je sa svojom devojkom. Kući se vratio u ranim jutarnjim satima i zaspao. Ne sluteći kakav će prizor zateći, Marina je prekjuče oko 17 sati svratila do stana kako bi se spremila za gala veče „Operacije trijumf“. Nekoliko minuta zvonila je na vrata, zvala Miloša na telefon, ali uzalud. Sa druge strane niko nije odgovarao. Vrata su na kraju razvaljena, a iza njih se krila životna tragedija čuvenog tekstopisca. Njen sin je nepomično ležao na krevetu u svojoj sobi, a lekari Hitne pomoći oko 17.30 mogli su samo da konstatuju smrt. Kako prenosi Alo!, na telu nesrećnog mladića primećene su mrtvačke mrlje koje ukazuju da je bio mrtav već poslednjih osam do 12 sati. Po završetku obdukcije na odeljenju toksikologije na Vojnomedicinskoj akademiji biće poznat uzrok smrti, a u javnosti se već spekuliše da je u pitanju prekomerna upotreba narkotika.
- Direktnih tragova od igle u venu ili nečeg sličnog nije bilo. Jedna od pretpostavki je da je Miloš, inače slabog zdravlja, preminuo usled kobnog miksa tableta, ali obdukcija će pokazati da li su u pitanju narkotici - kaže izvor Alo!.
- Uvek je bio bolešljiv. Prošle godine je bukvalno jedva preživeo operaciju creva. Kada smo bili nešto mlađi, pričalo se i da je imao problema sa heroinom, sećam se da su ga tada jedno vreme poslali u inostranstvo - kažu poznanici.
Da se Marina svim silama borila za svoje dete, svedoči i to što je svojevremeno, kada se on vratio iz inostranstva, unajmila obezbeđenje koje je trebalo da spreči njegove kontakte sa sumnjivim momcima i dilerima. Plate ovih momaka kretale su su između 1.000 i 1.500 evra.
U svakom slucaju, sta je uzrok smrti znaće se kada iz Instituta za sudsku medicinu, gde je odmah prebačeno telo Miloša Radulovića, budu pristigli rezultati obdukcije.
(Izvor: Novosti, Alo!, Press)

>>> Pogledajte i
: Umro sin Marine Tucakovic

0 коментара:

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP