уторак, 2. децембар 2008.

Otac Čede Jovanovića doživeo moždani udar

Lider Liberalno demokratske partije odlozio početak kampanje "Dogovor za budućnost", koja je večeras trebala da krene iz Kruševca, zbog porodicnih problema, odnosno bolesti svog oca Jovice * Čedina supruga pred porodjajem!
Dobar sajt

Čedomir Jovanović, Lider Liberalno demokratske partije, je umesto da danas podje put Krusevca, odakle je trebala da krene kampanja "Dogovor za buducnost", sa ciljem da promovise set mera i zakona koje bi Skupstina i Vlada trebale da donesu kao odgovor na krizu i prilagodjavanje privrede datim uslovima (sistemski odgovor na monopolsko ponasanje), zavrsio u bolnici. Ali ne zbog svog, vec zbog zdravlja oca i svoje supruge.
Otac Cedomira Jovanovica je, naime, doziveo mozdani udar i u toku je njegov oporavak. Drugi razlog je skori porodjaj Cedine supruge, tako da ce lider LDP-a uskoro postati otac i po treci put (prvo dete je dobio 2004. godine i ima sina i cerku).
Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović je, inave, nedavno izjavio da su mere Vlade Srbije za ublažavanje efekata svetske finansijske krize dobar potez, ali da nisu dovoljne.
Kompletan tekst na Dobrom sajtu

0 коментара:

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP