уторак, 20. јануар 2009.

Radmila Manojlović i Milan Stanković se razišli

Nema više baj, baj! Rada će dalje kroz život svojim, a Milan svojim putem. Ukrstiće im se katkad putevi, ali samo poslovno.
Autor: Sandra A. Rilak, Izvor: Svet

Doduše, nisu zakrvili. Umesto jedne na svoju ljubavnu priču stavili su tri tačke. Iskustvo govori da teško vodu drži vazna koja jednom pukne, pa se posle lepi, krpi, spaja. Elem, šta će biti videćemo, da se sad pozabavimo onim što je već bilo. Veza malog plavog iz Obrenovca i devojčurka iz Četereža koji brzo stasa u pravu lepoticu privukla je veliku medijsku pažnju. Oni koji su skloni preterivanju bi rekli neviđenu, ali sigurno se može kazati da su Manojlovićeva i Stanković na listi tri poznata para koji su obeležili prethodnu godinu. Kad je o njihovoj ljubavi počelo da se šuška, većina je bila u neverici, ali je sve bilo jasno kad ih je naš paparaco ulovio zajedno. Posle su upravo u našem listu i priznali da uživaju u romansi. A onda se pred Novu godinu sve raspršilo kao balončići od sapunice, što bi se reklo u ljubićima. Odnosno, pukla je tikva, kako bi rekao narod. "Počelo je sve učestalijim svađama. Već na 'Svetovoj' žurki, polovinom decembra, videlo se da nešto među njima nije u redu. Čak su na snimanje novogodišnjeg 'Granda' došli posvađani. Tokom snimanja ni reč nisu progovorili, sedeli su za odvojenim stolovima, na bezbednoj distanci. Nekoliko dana pred doček Nove godine su se sastali, progovorili, pomirili se, ali samo kao prijatelji. Odlučili su da više ne dele postelju", kaže izvor blizak ovom, sada već bivšem paru.
Kad smo pozvali Milana u nameri da iz prve ruke proverimo koliko šuškanja o ljubavnom krahu imaju osnova, bez oklevanja je priznao: "Tačno je, Rada i ja nismo više zajedno". Potom se vidno potresen požalio: "Mediji su nam unakazili vezu u toj meri da nam nije preostalo ništa drugo nego da pauziramo, bar dok se ne smiri situacija. Izgleda da u zemlji Srbiji jedino Milan Stanković ne sme da ima devojku i normalnu vezu. Zbog ovakvih stvari mi je žao što sam ikada poželeo da budem pevač." Njegovu priču potvrđuje i Rada: "Zbog trenutne nemogućnosti da ostvarimo normalnu vezu bez pritiska i problema, možda je bolje da se sad oboje posvetimo samo karijeri, a kasnije, kad sve prođe, ako nas i dalje budu vezivala ista osećanja, možda ćemo ponovo da budemo zajedno. Moram da naglasim da smo ostali prijatelji, jer nije bilo razloga za svađu niti je neko nekog ostavio. Jednostavno, razgovarali smo i odlučili da je ovako bolje."
Zajedno sa ostalim finalistima prethodne sezone "Zvezda Granda" Rada i Milan ove nedelje putuju na turneju u Ameriku. Tamo neće biti medija koje optužuju da su im uništili vezu, neće biti ni pritiska javnosti. Da li će tamo daleko biti smešteni u istoj sobi, kao ovog leta na Crnogorskom primorju, ili će pak tražiti da budu na različitim spratovima. Čim saznamo, tu informaciju ćemo rado podeliti sa vama.

0 коментара:

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP