уторак, 7. април 2009.

Jelena Janković: 'Sudija mi je naredio da skinem gaćice' (VIDEO)

Miami - red zabave, red reketanja i red obožavatelja naravno. Kakve nepodopštine izvode tenisači poput Ivana Ljubičića i Novaka Đokovića kada nisu zaposleni dobivanjem prestižnog ATP turnira?
Izvor: Dnevnik.hr

Nakon što su Ivan Ljubičić i srpski tenisač Novak Đoković objasnili zašto u Miamiu za vrijeme trajanja ATP-a jednostavno morate nekoliko puta izaći i tulumariti, od treće tenisačice svijeta Jelene Janković, novinarka Red Carpeta uspjela je doznati neke čak još zanimljivije informacije.
Naime Jelena je potvrdila da je usred jednog meča promijenila gaćice, a sedma tenisačica svijeta Ana Ivanović, za čijim slatkim osmjehom i nevinim licem luduju mnogi muškarci, otkrila je da ne voli tulumariti, nego da su joj draža mirna kućna druženja te da li u njezinom životu ima mjesta za ljubav.
Sestre Williams nisu bile baš pričljive, a Serenu je, iz nekog nepoznatog razloga, posebno naljutilo pitanje o igranju tenisa s muškarcima…

Jelena menja gaćice tokom meča
Srpska je teniserka u drugom kolu ovogodišnjeg Otvorenog prvenstva Francuske u tenisu tokom dvoboja s Italijankom Bartoli razveselila prisutne na terenu broj 1.
U pauzi pre posljednjeg gema u kojem je servirala za meč odlučila je zameniti donje rublje što je publika glasno pozdravila.
To joj, međutim, isprva nije pošlo za rukom, a u prilog joj sigurno nije išla činjenica da je posmatra celi stadion. Presvlačenje odvažne Jelene pogledajte u priloženom videu.
> U poverenju


4 коментара:

Anonymous,  8. април 2009. 03:36  

E ovo vam je superrr! Bravo!

Anonymous,  19. април 2009. 10:19  

hahaha no comment

Anonymous,  11. јун 2009. 13:39  

kakva lujka

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP