понедељак, 20. април 2009.

Poginuo Milorad Hauk, bivši fudbaler

Bivši fudbaler Milorad Hauk Mića (45) iz Beograda poginuo je preksinoć uveče, oko 19 časova, u mestu Kalenić na magistralnom putu Požega-Kosjerić, gde je vozeći motor „kavasaki“ u krivini naleteo na otpali točak s nečijeg kamiona. Mića je izgubio kontrolu nad motorom i udario u bankinu puta i preminuo na licu mesta.

Sa dvojicom prijatelja, koji su takođe vozili motore u koloni iza njega, on se vraćao iz Požege, gde su bili u gostima kod prijatelja. Pošto su bili poprilično u zaostatku za njim, nisu uspeli da vide kako je došlo do nesreće. Kada su pokušali da mu pomognu, Mića je već bio mrtav.
- Prijatelji su mi ispričali da su na putu gde su vozili nedaleko od Miće zatekli deo kamionske gume, na koji je on verovatno naleteo. Zatekli su našeg prijatelja kako nepomično leži pored motora. Pokušali su da mu pruže pomoć, međutim, Mića je već tada bio mrtav. Lekari Hitne pomoći, koji su došli veoma brzo, pokušali su na sve načine da ožive našeg prijatelja, ali bez uspeha - priča Miša Petković, Mićin prijatelj iz detinjstva.
Hauk je bio fudbaler u nekoliko srpskih klubova i član moto-kluba Familija iz Beograda. Prema Mišinim rečima, Mića nikada nije išao na trke, a motor je vozio iz ljubavi.
- Išli smo zajedno na skupove i nikada do sada nije bilo incidenata. On je motor vozio još od osamdesetih godina, a ovaj „kavasaki“, na kojem je poginuo, imao je tri godine. Baš nam je pre neki dan rekao da ga je prefarbao i sredio. Voleo je umerenu vožnju, a čak bi nas smirivao kada bismo vozili prebrzo. Uvek je imao na sebi svu potrebnu opremu, pošto je bio vrlo savestan, pa čak i kada je poginuo. Bio je veliki protivnik droge i nikada nije konzumirao alkohol kada je vozio motor - rekao je Miša.
Milorad Hauk bio je oženjen suprugom Marijom i imao je dvoje maloletne dece od dve i šest godina. Stradali bajker biće danas sahranjen na Topčiderskom groblju.

OD FUDBALA DO BIZNISA
Milorad Hauk je bivši fudbaler, karijeru je počeo u klubu Šećeranac, a potom je igrao u Crvenoj Zvezdi, Čukaričkom, BASK, Palilulcu i Ermizu iz Dizeldorfa. U sezoni 1999-2000. godine bio je tehnički direktor FK Čukarički, a radio je i kao delegat u Fudbalskom savezu Srbije.
Posle fudbalske karijere nastavio je da radi u privatnoj firmi, a sve vreme je aktivan član moto-kluba Familija.

Izvor i foto: Kurir

2 коментара:

Anonymous,  30. април 2009. 14:05  

MICO OSTACES VECNO U NASIM SRCIMA NASMEJAN...

vjevaa 20. јун 2009. 12:52  

druze trazio sam te danas,....
....
na kuli kod il paradisa na motorijadi....
punih usta sam sazivao ima li ko iz familije, jeli dosao mica....
i kada sam naisao na clana familije rekao mi je sta se desilo i kada se desilo...
ostao sam skamenjen....ostaces mi u uspomeni i vjecnome sjecanju druze moj....nema vise ribe na gradelama i punjenja bazencica aleksandri u kleku......tuzan sam....puno sam tuzan..
puno..sada te pozdravljam ...


avdo halilovic MC Rajvosa iz sarajeva

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP