уторак, 19. мај 2009.

Aleksandar Ribak homoseksualac?

Ruski mediji tvrde da je Aleksandar Ribak, pobednik ovogodišnjeg „Evrosonga“, svojevremeno imao seksualnu vezu sa muškarcem.

U poslednjem broju moskovskog tabloida „Life“ pojavila se priča anonimnog muškarca koji se predstavio kao bivši drug muzičara i tvrdi da je bio „veoma, veoma blizak“ sa Ribakom. On se na tome ne zaustavlja, već kaže da je pobednik „Pesme Evrovizije“ bio u vezi sa njim i još jednim gej prijateljem.

- Saša, sada poznati pevač, više i ne govori sa nama. A nas trojica smo se godinama veoma, veoma mnogo družili. Bili smo praktično nerazdvojni. Saša je potom postao popularan i otkazao je našoj muškoj družini. Sada ga više privlače devojke - rekao je jedan od bivših drugova, a prenose ruski mediji.
Inače, na razotkrivanje se, kako tvrde, odlučio kada je Ribak odbio da se fotografiše sa gej udruženjem obožavalaca „Evrosonga“, a jedan od članova delegacije to objasnio rečima da „Aleksandar nije gej“.
Da li su njegovi navodi istiniti ili je u pitanju još jedno podmetanje, saznaće se kada se Ribak bude oglasio. On zasad nije dao nikakav komentar, prenosi "Alo!".

6 коментара:

Anonymous,  21. мај 2009. 05:24  

pa ja sam mu bila cura on nije gej xexexexexexexexexexexexexexexexexexexexexexexexeexxexeexxeexxexexeexexdeexxexeexexeexxe

Anonymous,  21. мај 2009. 14:18  

Саша геј? Молим вас намојте да причате глупости.Тај педер пошизио па је одлучио да му се освети.

Anonymous,  27. мај 2009. 13:53  

Аца је прави фегет. По фаци му се види да је тешка педерчина. Има леп глас, то стоји. Али ваша адвокатска тврђења да он није фегет нису тачна.

Anonymous,  27. мај 2009. 13:56  

Pa naravno. Većeg pedera nisam video u životu.

Anonymous,  5. јун 2009. 09:41  

SAŠA DEFINITIVNO NIJE GEJ,JESTE LI VI NORMALNI........KOJI VAM JE ĐAVO!?!?!?!?

Anonymous,  9. јун 2009. 10:45  

Јесте геј и то дефинитивно. Нека се пази, јер је Русија веома близу, а такви у Русији нису пожељни и прети им велика опасност. Не знам само како се жив вратио са Eurosong-a. Зна да пева, али је феђет.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP