понедељак, 18. мај 2009.

Silikoni Cece Ražnatović spremni za remont?

Povratak Cece Ražnatović na TV „Pink“ svakako je obeležio protekli vikend kada su estradna dešavanja u pitanju, ali ono o čemu se najviše priča su - njene grudi! Naime, pevačica je u emisiji „Zvezde Granda“ imala seksi dekolte koji je otkrivao njene fizičke atribute, ali oblik njenih grudi mogao bi se u najmanju ruku opisati kao - čudan.

Ako se bolje pogleda, vidi se da su joj vene na grudima veoma izražene i da je oblik silikonskih implantata malo deformisan. Dok jedni tvrde da je razlog tome nova intervencija na koju je navodno išla folk diva, drugi imaju mišljenje da nije imala intervencije, ali da je svakako vreme za novu posetu plastičaru.
Sa željom da čujemo da li je išla ili planira neki novi hirurški zahvat, pokušali smo da dobijemo i Cecu, ali do kraja ovog broja ostali smo uskraćeni za njen komentar.

Inace, tokom emisije došlo je do manje nezgode kada je čovek zadužen za piće prosuo Ceci „koka-kolu“ u krilo! Valjda su mu od treme zadrhtale ruke, pa je manju količinu tečnosti prosuo po folk divi, što je ona stoički podnela, pise Alo!.

1 коментара:

Anonymous,  11. јун 2009. 07:31  

joj pa nemogu da verujem, a toliko se lozim na Cecu

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP