субота, 6. јун 2009.

Kleopatra i Ljubisa Trgovcevic: Do kraja 2010. crni dani za Srbiju

Клеопатра и Љубиша Трговчевић упозоравају да нас ништа добро не чека до краја 2009. године а да ће следећа, 2010. бити катастрофална у сваком погледу!

Србији предстоје више него тешки дани, препуни глади, беде, незапослености, политичких скандала и хапшења, али и терористичких напада! Клеопатра и Трговчевић се слажу у једном: Србији предстоји најтежи период у новијој историји!
Балканска пророчица Клеопатра, ексклузивно за Правду, открива шта нас све очекује до краја године и, како каже, тешко јој је што народу нема шта лепо да предвиди!

- У Србији је прави колапс а оно најгоре нам тек предстоји. Народ ће се тући за кору хлеба, долази немаштина каква од немачке окупације није забележена на овим просторима - каже Клеопатра.
Полако се потврђује оно што сте за наш лист предвидели у јануару. Економска ситуација је никад гора, радници себи секу прсте, бебе умиру... Сада најављујете још горе дане од ових?!
- Нажалост, и од најгорег постоји још горе, а то је посебно случај у овој несрећној Србији. Када сам почетком године изнела своја предвиђања, знала сам да ће доћи до свих ових страхота које се сада дешавају, али сам се ипак у дубини душе надала да први пут у животу грешим и да неће баш све бити тако страшно. И јесам се преварила, јер ће бити много горе од најцрњих прогноза.
Шта то конкретно значи?
- Значи да ће се гладни народ на улицама тући за кору хлеба, да ће бити на ивици лудила и суицидног понашања. Нестаће смех, радост, завладаће очај, беда и апатија каквих ни под Турцима у овој земљи није било! А када такво стање дође, онда бес у људима експлодира као вулкан!
Предвиђате немире у Србији?
- Немири су блага реч јер овога пута ће да устане буквално цео народ и неће се смирити док се сви ови злотвори који су нас уништили не склоне за сва времена, „на вјеки вјеков". Народу ће догорети до ноката и десиће се буне према којима ће дешавања од петог октобра 2000. године изгледати као дечија игра. Не бих никако волела да сам у кожи ових из власти јер се неће добро провести због својих поступака када их стигне кука и мотика. Тачно је да ће народ јести из контејнера али ће зато Тадић, Цветковић, Ђелић и остали, и доручковати, ручати, ужинати и вечерати у ВЦ-има, и то оно што се не једе.
Делујете прилично огорчено, народ је навикао на Клеопатру која увек има и дозу оптимизма у својим пророчанствима. Има ли тога сада?
- Управо ово што сам вам сад рекла треба да улива оптимизам, значи одлазак ове власти је највећа доза оптимизма која је потребна народу. Доста је било лажи и превара, па нису Срби овце да их стално неко шиша и жедне преводи преко воде. Тек када народ буде узео ствар у своје руке, можемо рећи да је правда дошла у Србију.

Људи ће по цичој зими ићи улицама и копати по контејнерима тражећи кору хлеба
И Љубиша Трговчевић, парапсихолог и астролог, не види мирне дане и недеље пред нама. Како каже, надао се да греши, али све време је знао да ће 2009, а посебно 2010, бити најтеже године у новијој српској историји!
- Ништа добро ми се не јавља и Бога молим да грешим, али Србији и свима нама тек следе дани хаоса, безумља и опште беде - каже за Правду Трговчевић.
У фебруару сте за наш лист рекли да Србима предстоје дани физичког нестајања и глади. Чини се да четири месеца касније ваше речи добијају на тежини.
- Очајан сам што сам био у праву! Боље да сам све погрешио, да сада сви кажу: „Онај Љубиша појма нема ни о чему", али да живимо живот достојан људи. Овако, могу само са кнедлом у грлу да гледам како се обистињује све. Ситуација се погоршава из дана у дан. Ово ћемо лето некако прегурати, али на јесен, конкретно од октобра, следују дани који ће бити веома тешки по све нас. Како сам још на почетку године у вашем листу најавио, људи ће по цичој зими ићи улицама и копати по контејнерима тражећи кору хлеба.
Почетком године сте помињали и могућност нових ратних сукоба на Балкану, видите ли то и даље?
- Балкан не зову тек тако „буре барута", и ту се сукоби и ратови могу увек видети! Не кажем да ће бити класичних ратова, али ће доћи до великих немира, и то највише у Републици Српској која, опет кажем - Бога молим да грешим - неће опстати и нестаће следеће године. Пореклом сам оданде и највише бих волео да не говорим ово сада, али искрен сам човек и увек причам оно што видим, а не оно што би други желели да чују.
Хоће ли Србија бити поштеђена сукоба и ратова ако већ беде неће?
- Беда и глад су већ једна врста сукоба који свако од нас има са самим собом када му закуцају на врата. Погледајте овог мученика из Новог Пазара који је себи одсекао прст! И да је највећи мир у Србији, њему и његовима личног мира никада више бити неће. А таквих ће људи све више бити у овој земљи. Биће и терористичких аката, али не од неких организованих група, већ од гладног народа који ће са оружјем, у очајању, упадати у институције и тражити правду, само што нисам сигуран да ће се, као у случају Драгана Марића, све то завршити без последица!
Да ли ће нам бар деца бити здрава, а не да бебе умиру због лекарских грешака, попут мале Наталије Тешић?
- Преплакао сам смрт тог малог анђела, још ми је тешко и не могу замислити како је тим сиротим родитељима. Није ово прва а, нажалост, ни последња лекарска грешка због које се губе људски животи. Биће тих грешака још више у наредном периоду, али актуелни министар здравља неће ниједног тренутка помислити да поднесе оставку као моралан чин. Ако све ово што нас у блиској будућности чека издржимо и преживимо, онда се с правом може рећи да су Срби најиздржљивији народ који је икада ходао под капом небеском - каже Љубиша Трговчевић.
Срећко Миловановић
Izvor: Pravda

3 коментара:

Anonymous,  8. јун 2009. 06:54  

Pa stvarnoooo!!!!!!!
Ne mogu da verujem vise u ovo sto čitam, a naročito ne razumem bilo koji medij koji još ima želju da prenosi ovakva lupetanja. Pa i da je sve to istina sto su ovo dvoje "vidovnjaka" ovde izrekli, a siguran sam da nije (kasnije ću i obrazložiti)ne vidim realan razlog zašto nas vraćate u stanje uma iz mračnih devedesetih. Kome je to u cilju da narod ispunjava zebnjom i strahom od sutrašnjeg dana. Zar nije dosta to što je realno stanje u celom svetu sivo i tamno, pa sd ovo dvoje (a ima ih još ) trba da nam otvore oči dok ljuštimo lukac nebil više plakali. imaobi jos mnogo da pišem ali svako je to već zaključio i video kao i taj detalj da "da bi neko mogao da prebira po kontejneru i tamo da se hrani mora postojati neko ko ima viška i baca hranu u isti" verovatno su to ovi i slični njima sto su prorekli nam ovo crnilo (čisto da se ispuni)

Anonymous,  8. јун 2009. 13:51  

Kad su vidoviti kako to da je Gemac, inace vlasnik firme "Ris" iz PROKUPLJA, naprasno postao Novopazarac.Gluposti i mazanje ociju neukom narodu.

Anonymous,  8. јун 2009. 16:15  

Za ovoga sto kaze da ce nestati RS ,ukoliko se ovo ne desi .LICNO CU SE POBRINUTI DA SE OVAJ VISE NE NAGLEDA ZEMALJSKOG SVIJETA!

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP