четвртак, 4. јун 2009.

Majka monstrum hranila dete izmetom

ŽENA koja nije zaslužila da je se naziva majkom, 23-godišnja Emily Beth McDonald iz Austina u Teksasu, optužena je da je svoju trogodišnju ćerku hranila izmetom.

Zbog dovođenja detetovog života u opasnost, McDonald preti doživotni zatvor. Kako prenosi AP, zločin je otkriven nakon što su je u nedelju snimile nadzorne kamere u bolnici.
McDonald je ćerku u bolnicu dovela još 15. aprila. Devojčica je imala temperaturu i hroničnu dijareju. Testiranje krvi je pokazalo kako je telo djevojčice puno bakterija kakve se mogupronaći u ljudskom izmetu.

Liječnici su odmah posumnjali kako je za teško zdravstveno stanje djevojčice kriva njena majka, s obzirom da je kćer već nekoliko puta u bolnicu dovodila s istim simptomima. Skrivena kamera u bolesničkoj sobi snimila je u nedjelju McDonald kako vadi izmet iz pelene i ubrizgava ga kćeri u krvotok.
Policija ju je odmah uhitila. Na ispitivanju je navodno priznala kako je bila svjesna da svojim postupcima ugrožava život svoje kćeri te da ju je tako mogla ubiti, ali nije otkrila što ju je navelo na takvo monstruozno postupanje. U srijedu je uz jamčevinu od 100.000 dolara puštena iz pritvora do početka suđenja, ali je dobila elektronsku narukvicu pomoću koje policija može nadzirati njeno kretanje. McDonald je dobila trajnu zabranu viđanja svoje troje djece. O njenoj šestogodišnjoj kćeri i četverogodišnjem sinu sada brinu rođaci, a trogodišnjakinja se i dalje oporavlja u bolnici.

2 коментара:

Anonymous,  4. јун 2009. 11:50  

ODAKLE OVOJ DEBILKI ZA KOJU SMATRAM DA JE VEROVATNO MENTALNO POREMECENA 100 000 DOLARA??? GDE ZARADI OVA POREMECENA MUCENICA TE PARE?! aa da amerika tamo je sve moguce..

Anonymous,  22. јун 2009. 15:04  

ovo je monstrum od zene,uzas,gdje je ovdje pravda,narukvica elektronska za pracenje,to je neka sala,ona ne zasluzuje bijeloga dana da vidi.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP