среда, 3. јун 2009.

Umro sin Peđe Mijatovića i Elene Karić

Trinaestogodišnji sin Andrej, iz braka Peđe Mijatovića i Elena Karić, preminuo je jutros, u bolnici u Valensiji. Dečak je rođen sa cerebralnom paralizom, a u nedelju, kada mu se pogoršalo zdrastveno stanje, priključen je na aparate.

Poslednjih nekoliko godina o Andreju su brinuli Elenini i Peđini bliski prijatelji, koji su ga voleli kao svoje unuče. Dečakov otac, proslavljeni fudbaler Peđa Mijatović sa porodicom stigao je juče iz Madrida u posetu sinu, dok je dete još davalo znake života.

Decak je je prebačen u bolnicu u Valensiji pre nekoliko nedelja kada mu se pogoršalo zdravstveno stanje, ali ni operacija nije mogla da mu spasi život.
Andreja Mijatović je bolovao od teškog oblika hidrocefalusa (proširenje komore mozga, kojem prethodi povišenje pritiska u centralnom nervnom sistemu zbog povećanje cerebrospinalnog likvora).
Real Madrid, za koji je 40-godišnji Mijatović igrao, a u poslednje tri godine je bio direktor kluba, izrazio mu je saučešće i podršku u teškim trenucima.
Iz prvog braka sa Elenom Rakočević, kćerkom modne kreatorke Verice Rakočević, Mijatović ima i sina Luku, a i drugom braku je dobio tri devojčice.
Iz Beograda je doputovala i detetova majka Elena sa suprugom Jugoslavom Karićem i majkom Vericom Rakočević. Sahrana će biti sutra u Valensiji.
(Izvor: Svet, Mondo)

11 коментара:

Anonymous,  4. јун 2009. 10:20  

Zasto roditelji nisu gledali dete i brinuli o njemu?

Anonymous,  4. јун 2009. 11:55  

Pa zar se bolesno dete ostavlja na prijatelje? Nije ceo život u parama i futbalu treba voditi računa i o deci.Neka mu je laka zemlja.

Anonymous,  5. јун 2009. 00:44  

Dete je andjeo i o njemu je potrebna ljubav i paznja. Sebisnost i samozivost roditelja je ovde neverovatna, sve u cilju da bi oni imali dobar kvalitet zivota. Roditeljstvo uvek moze da nosi probleme i to su oni morali znati, no samoljublje je ovde ocito. Zao mi je malog andjela.

Anonymous,  5. јун 2009. 15:28  

Zali Boze ko sve ima djecu

Anonymous,  5. јун 2009. 17:03  

Svaka cast za prdare od roditelja koji nisu brinuli o tom jadniku! da bog da goreli u paklu

Anonymous,  6. јун 2009. 02:34  

strasno!
samo da bi oni imali svaki komoditet u zivotu!
ona se udaje zamafijase,vozika dzipom po gradu,razmece parama,obilazi najskuplje butike i plasticne hirurge,a on-proslavljeni fudbaler-obicna neuka seljcina!?
takvi ljudi nisu zasluzili da imaju decu!
jadan decak,sam je prolazio kroz pakao,bolove,a da nije imao mamu i tatu da ga bar uhvate za rukicu i pomaze ga po kosi,da mu bar malo olaksaju....strasno.
ali ima boga-vratice im se sve istom merom.
pocivaj u mru,maeni andjele.

Anonymous,  6. јун 2009. 04:06  

žalosno je sve to što se desilo,nadam se da ce njegovi roditelji shvatiti zašto im se sve to desilo ,i da će se potruditi .... u daljem životu

Anonymous,  6. јун 2009. 14:05  

Pimite iskreno saucesce povodom smrti vaseg deteta, malom andjelu borcu laka zemlja da se jednom za svagda odmori.

Anonymous,  9. јун 2009. 09:54  

strasnooooo!!!!!od oba roditelja......sramota!!!!!za ljudski rod!!!!

Anonymous,  11. јун 2009. 03:24  

Stašno... Bože zaštoooo ?

Anonymous,  22. јун 2009. 11:44  

Jeste strasno, ali da imam bolesno dete koje nosim na grbini ceo zivot nije uredu. Lepo platim nekom da brine o njemu i kraj.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP