петак, 5. јун 2009.

Zena Aleksandra Vučića u teškom stanju

Supruga zamenika predsednika Srpske napredne stranke, Ksenija Vučić (40), novinar informativne redakcije RTV „Pink“, primljena je cetvrtak u Institut za kardiovaskularne bolesti Kliničkog centra zbog začepljenja grudne i trbušne aorte.

Zdravstveno stanje Ksenije Vučić (40), supruge zamenika predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića i novinarke informativne redakcije RTV „Pink“, i dalje je nepromenjeno, saznaje „Alo!“. Gospođa Vučić u četvrtak je primljena u Institut za kardiovaskularne bolesti (IKVB) Kliničkog centra Srbije zbog proširenje grudne aorte.

Kako nezvanično saznajemo iz IKVB-a, Ksenija Vučić nije operisana, a njene zdravstvene probleme lekari zasad pokušavaju da reše lekovima.
Prema rečima našeg izvora, Vučićeva je svesna da je njeno zdravlje ozbiljno ugroženo, ali ne dozvoljava sebi da zbog toga očajava.
- Pravi je borac, pozitivna je i hrabra i ne dozvoljava da je ponesu crne misli. Pod stalnim je lekarskim nadzorom jer je njeno stanje ozbiljno, ali lekari veruju da ukoliko se situacija ne pogorša, neće biti potrebno da je operišu - navodi naš izvor iz IKVB-a.
Prema nekim informacijama, dodatni problem predstavlja to što su lekari ustanovili da Ksenija Vučić ima takozvani lutajući tromb, ali ne mogu da ga razbiju klasičnom trombolitičkom terapijom, jer bi to moglo da izazove fatalno krvarenje.
Kako saznajemo, lekari su Vučićevu podvrgli dodatnim analizama.
Aleksandar Vučić juče nije odgovarao na naše telefonske pozive, ali nam je u petak potvrdio da je zdravstveno stanje njegove supruge ozbiljno.
Jedan od njegovih stranačkih kolega nam je rekao da svi saosećaju sa Vučićem, te da ih je bolest njegove supruge „sve potpuno poremetila“.
- I mali skok krvnog pritiska može da joj ugrozi život, ali se svi nadamo da će sve biti u redu, jer o njoj brinu vrhunski lekari, koji čine sve što je u njihovoj moći - kaže naš sagovornik iz SNS-a.
Aleksandar Vučić, odmah nakon što je njegova supruga smeštena u bolnicu, sve poslovne obaveze podredio je porodičnim. Naime, do pre nekoliko dana bio je čovek koji se najviše angažovao oko kampanje za lokalne izbore u Voždovcu i Zemunu, ali od trenutka kada je njegovoj supruzi pozlilo, svaki trenutak koristi da bude sa njom u bolesničkoj sobi.
Izvor: Alo!

Ksenija zbog muža promenila uverenja
Aleksandar i Ksenija Vučić u braku su već 12 godina. Venčali su se 27. jula 1997. godine, a iste godine u decembru rodio im se sin Danilo. Ćerku Milicu dobili su 2002. godine.
Upoznali su se 1995. godine, kada je Ksenija, tada novinarka Radio „Indeksa“, vodila duel u kojem je Aleksandar Vučić bio gost. Ksenija, u to vreme simpatizer Srpskog pokreta obnove, pisala je i za „Srpsku reč“. Danica Drašković zamolila ju je, nedugo posle razgovora na „Indeksu“, da uradi intervju sa Vučićem jer su Tomislav Nikolić i Vojislav Šešelj tada bili uhapšeni i on je bio jedini funkcioner na slobodi. Nedugo posle toga, Ksenija i Aleksandar počeli su da se viđaju.
Kasnije je u jednom intervjuu Ksenija objasnila kako su uspeli da prevaziđu političke razlike.
- Ja sam bila simpatizer SPO, ali ne i član. Međutim, Aleksandar me je brzo ubedio koju političku opciju treba da podržavam. Na mom primeru najbolje se videlo da će znati da privuče biračko telo, naročito onaj deo ženske populacije - rekla je gospođa Vučić.
Izvor: Alo!

5 коментара:

Raskovic,  6. јун 2009. 01:50  

Gospodji Vucic zelim brz i uspesan oporavak!

Danica,  6. јун 2009. 01:52  

Brzo ozdravljenje gospodji Vucic od srca zeli porodica Mitrovic

Lazarevici,  6. јун 2009. 02:02  

Svi smo uz Vas. Zelimo da ovo traje sto krace, da se sto pre vratite porodici i prijateljima.
Uz zelju za brzo ozdravljenje i uspesan oporavak, najtopliji pozdrav od Milice i Nenada.

Anonymous,  11. јун 2009. 04:34  

Sve najbolje,brzo ozdravljenje.

Anonymous,  11. јун 2009. 08:14  

Sve najbolje i brz oporavak zeli porodica Ristic, u nasoj porodici kada govori Vucic na televiziji svi ucutimo i sve saslusamo, jel Vucic je jedina nada za Srbiju

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP