четвртак, 31. јул 2008.

Golaci u Beogradu

Za takve stvari do sada smo znali da se dogadjaju u svetu. Sada je i u Beogradu, ispred britanske ambasade, održan ''Goli'' protest zbog ubijanja crnih medveda radi ukrasnih kapa Britanske kraljevske garde.
Devojke su na glavama nosile karakteristicne kape, ali zanimljiviji detalj ipak su bile britanske zastave na njihovim guzama! Sve za ekologiju!

Ovaj protest organizovalo je Udruženje za zaštitu prava životinja "Sloboda za životinje", a akciji su prisustvovali aktivisti i članovi Organizacije za etički tretman životinja (PETA) iz Engleske koji su u znak protesta bili - bez odeće!
Aktivisti PETE pozvali su na skupu kraljicu Elizabetu i britansko Ministarstvo odbrane da zaustave ubijanje medveda zbog korišćenja njihovog krzna za ceremonijalni ukras Kraljeve garde, navodi se u saopštenju organizatora.
Gradjanima je, svakako, bilo poucno i - zanimljivo!

2 коментара:

Anonymous,  1. август 2008. 03:42  

Доиста, ни тако обло-нежним гузама, није успело да шарену британску заставу, (не)прикажу у "правом светлу", све чак и у вези са окрутним убијањем црних медведа, зарад израде хумано "красних" качкета/шубара/капа краљевске гарде, пријатељске Велике Британије!

Dragana,  1. август 2008. 05:29  

Ha, ha, ha - super ti je komentar!

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP