недеља, 7. септембар 2008.

RBD u Beogradskoj areni - izvestaj sa koncerta (Video)

U nedelju vece u beogradskoj Areni okupilo se gotovo 20.000 fanova latino grupe Rebelde i uzivalo u nastupu svojih miljenika

Pogledajte i:
RBD koncert u Beogradu - izvestaj sa poslednjeg koncerta, 18. decembra!

Kako bi na brojnu publiku u glavnom gradu Srbije ostavili sto pozitivniji utisak, clanovi grupe su naučili i nekoliko reči na srpskom, a članica grupe Marija Dusle je jednog trenutka je prigrlila srpsku zastavu. Mlada publika propratila je koncert sa toliko "vrištanja, suza, horskog pevanja, opšte euforije pred obožavanim izvođačima", koliko se zaista retko vidja! Arenu su, nema sumnje, napustili zadovoljni, puni utisaka koje ce dugo prepricavati i - umorni.

Loša strana koncerta je, na zalost, katastrofalno ozvučenje (uz kasnjenje od 40 minuta). U svakom slucaju, ostace podatak da je prema broju prisutnih u "Areni" nastup benda RDD koncertni rekord sezone.

Među 20.000 tinejdžera bili su i Veljko i Anastasija Ražnatović, deca folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović.

„Rebelde" je je
dna od najduže emitovanih telenovela u Meksiku i, pored ostalog, govori o đacima koji su osnovali bend. Glumci iz serije „Rebelde" su u stvarnosti osnovali bend „RBD". Iza sebe imaju četiri albuma: „Rebelde" (2004), „Nuestro amor" (2005), „Celestial & Rebels" (2006) i poslednji, „Empezar Desde Cero" (2007), koji su promovisali na beogradskom koncertu. Turneja grupe „RBD" je, navodno, poslednja: članovi benda nedavno su najavili da se grupa raspada. Ova vest izazvala je pravi očaj među ljubiteljima u celom svetu. Na internet sajtu fanova „RBD" iz Srbije pozivaju se forumaši da potpisuju peticiju podrške grupi, sa nadom da će se popularni Meksikanci ipak predomisliti i nastaviti s radom.

U medjuvremenu je Kristijan Ćaves otkrio je da će poslednji album slavne grupe RBD izaći na Dan zaljubljenih, 14. februara 2009. i da postoji mogućnost da sledeće godine održe oproštajnu turneju
- U planu je i snimanje filma, urađene su dve radne verzije scenarija, ali sve zavisi od vremena, sudbine i naših pojedinačnih obaveza - poručuje Kristijan.
Na kon toga, Alfonso će glumiti u nekoliko pozorišta i snimiti film, Anahi će otpočeti solo karijeru (čak je izjavila da je počela da radi na tome), Maite će snimiti još jednu seriju a onda će za nju nastati pauza kako bi se odmorila. Dulce, Christian i Christopherer će verovatno nastaviti glumačku karijeru, ali još se ništa ne zna.

Foto galerija

Pogledajte i video snimke sa beogradskog koncerta RBD!




>>> Ako zelite da vidite jos video snimaka sa koncerta RBD u Beogradu, pronaci cete ih OVDE!

8 коментара:

Jeca,  7. септембар 2008. 17:40  

Bilo je ludo i nezaboravno!!!

Mina,  7. септембар 2008. 18:02  

Bas tako, nezaboravno. Nece se valjda zaista razici...

Tina,  7. септембар 2008. 18:38  

Sad mi je jos vise zao sto nisam bila na koncertu

Anonymous,  22. децембар 2008. 02:28  

moja drugarica je citala astrologiju za rbd i pise da ce biti zajedno za godinu dve

FILIC MILOS,  24. децембар 2008. 05:58  

Zamolio bih vas da ne pricate gluposti u vezi RBD-a,da se raspadaju...To je NEMOGUCE...

Anonymous,  19. јануар 2009. 14:59  

Oba koncerta su bila vrh!!!!!!Zaista nemam reci da opisem...Extra!!!Nadajmo se da ce se rbd nekog dana ponovo sastaviti!

AkI CaRcA,  30. март 2009. 09:09  

Ma RBD je najbolji.......

AkI CaRiCa,  4. април 2009. 03:49  

Na prvom koncertu su bile lepse pesme,ali na drugom atmosfera i lepse obuceni............ Y SOY REBELDE.......

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP