понедељак, 22. јун 2009.

iPhone 3G S na testu (VIDEO)

iPhone 3G S S donosi mnoštvo poboljšanja, uključujući i veći skladišni prostor, brži procesor, HSDPA podršku, bolju kameru... a sve to po istoj ceni kao i prethodni model.



Brzina od 600 megaherca, koliko poseduje centralni procesor novog modela, povećanje je od čak 50 odsto i trebalo bi da omogući znatno brži rad operativnog sistema. Sistemska memorija takođe je duplirana i sada iznosi 256 megabajta.

I kamera je pretrpela izvesne promene. Iako se radi o svega tri megapiksela, nova kamera konačno donosi opciju autofokusiranja. Novina je i snimanje video zapisa sa autoosvetljenjem i autofokusom.
Novi hardver upakovan je u modele od 16 i 32 gigabajta, koji će se prodavati u crnoj i beloj boji po ceni od 199, odnosno 299 američkih dolara.
Kada su softverska unapređenja u pitanju treba izdvojiti 3.0 softver koji omogućava povezivanje iPhone uređaja sa kompjuterom preko USB ili Bluetooth konekcije.
Novu softversku opciju predstavlja Find My iPhone aplikacija, koja korisnicima omogućava da pronađu svoj telefon ako gazagube, tako što se njegova trenutna lokacija prikazuje na mapi. Kada se aktivira, možete poslati poruku na svoj telefon i on će se oglasiti zvukom čak i kada je on isključen. Pomoću iste funkcije možete daljinski izbrisati sve podatke sa telefona.
Apple iPhone 3G S u prodaji se nalazi od 19. juna u Americi i nekoliko evropskih zemalja, dok će se u ostatku sveta u prodavnica naći od 9. jula.
(Izvor: Mondo)

0 коментара:

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP