четвртак, 31. јул 2008.

Vanzemaljac ili cudoviste sa Long Islanda

Na plaži Long Islanda u američkoj državi New York fotografisano je truplo bića koje ne nalikuje ni jednoj životinji koju poznaje zoologija. Atlantik je na svoje obale "izbacio" neobično čudovište, za koje neki smatraju da je vanzemaljac, a drugi da je tek marketinški trik.

Plum TV koji je prvi objavio fotografije, piše o "morskom čudovištu" koje izgleda kao glodavac s kljunom i tvrdi da su ih kontaktirali biolozi američke vlade koji nisu mogli identificirati biće, "jer takvo što ne postoji". Na kraju su se približili zaključku da je fotografija stvorena uz pomoć kompjutera.
Međutim, stručnjaci za grafiku Američke službe za ribu i divljač (U.S. Fish and Wildlife Services) tvrde da je to onda "stvarno dobar posao odrađen u Photoshopu". Da je fotografija autentična potvrđuju i mnogobrojni svjedoci koji su se u trenutku kada ju je stanovita Jenna Hewitt snimila našli na plaži Montauk, piše portal Plum TV.
Marci Caplis iz spomenute Službe napomenula je da su nakon razornog tsunamija u Aziji na obalu isplivale rijetke i nepoznate životinje. Iako nedavna nevremena na istočnoj obali Sjedinjenih Država nisu niti približne jačine, kaže ona, dan kada je morsko čudovište isplivalo bila je izrazito jaka oluja.
Drugi nagađaju da se radi o životinji koja je pobjegla iz Centra za bolesti životinja na otoku Plum te se razvija teorija o tajnom znanstvenom eksperimentu vlade SAD-a koji je doveo do mutacija na životinji.
Ipak, Gawker.com koji se od prvog dana podrobno bavi pričom o neidentificiranom biću, u posljednjim je člancima o njemu napisao kako se radi o promidžbenom triku za crtić koji će uskoro objaviti Cartoon Network.
Uskoro autorica fotografije nastupa na lokalnoj televiziji u kojoj bi trebala razjasniti okolnosti oko fotografiranja ovog zaista zanimljivog stvorenja.

0 коментара:

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP