недеља, 7. септембар 2008.

Karleusa se porodila, dobila ćerku

Pevačica Jelena Karleuša porodila se na Ginekološko-akušerskoj klinici „Narodni front" u Beogradu i rodila devojčicu. Kako je ranije najavila, porodila se carskim rezom da ne bi osetila porođajne bolove. Iako je prvobitno najavila da će ćerku nazvati Divna po svojoj majci, Karleuša još nije dala ime bebi.

- Jelena je u pratnji majke Divne i supruga Duška Tošića, fudbalera nemačkog Verdera, stigla juče u ranim jutarnjim časovima u porodilište - rekao je izvor Pressa blizak pevačici, i dodao: - Posle pregleda i priprema za porođaj, vrlo brzo se i porodila. Pevačica je odlučila da se porodi baš u nedelju, kako bi za vreme tog najradosnijeg događaja u Beogradu bio i njen suprug Duško, koji već danas mora da otputuje za Nemačku zbog utakmice koju ima u sredu. Tošić, međutim, nije prisustvovao porođaju, iako je i to bilo najavljeno. Beba i mama su dobro i već sutra će biti premeštene u specijalan bolnički apartman. Planirano je da za nedelju dana Jelena i njena ćerkica budu kod kuće, a vrlo brzo će otputovati u Nemačku, gde su Karleuša i Duško već opremili sobu za svoju mezimicu.

"Alo!" u danasnjem broju izvestava kako je "Jelena Karleuša Tošić sinoć na svet donela ćerku Atinu", dodajuci da je devojčica teška 3.400 grama i da se majka i cerka osećaju dobro posle porođaja. Iako je prvobitno najavila da će ćerku nazvati Divna po svojoj majci, Karleuša je odlučila da bebi da ime Atina, izvestio je nakon toga i Mondo. Zanimljivo je da je Jelena sa svojom majkom razmatrala i mogućnost da ćerki nadene ime Tara kako bi se slagali inicijali, uz prezime Tošić, ali su i od te ideje odustale jer se ćerka njenog bivšeg supruga Bojana Karića zove upravo Tara. .
Intervenciju je obavio lično direktor klinike Doc dr Dušan Stanojević, omiljeni ginekolog beogradskih novinarki i dama iz džet-seta. On je dozvolio da porođaju, kako pise "Alo!", prisustvuje i ponosni tata Duško Tošić, kao i Jelenina majka Divna i tetka Danijela. Fudbaler Verdera je imao priliku da prvi drži ćerkicu, zahvaljujući selektoru fudbalske reprezentacije Radomiru Antiću koji mu je dao slobodan dan.
Dr Stanojević je porodio i voditeljku „Granda“ Draganu Katić, Svetlanu Danilović, suprugu košarkaša Predraga Danilovića. Doktor Stanojević je u beogradskom zoološkom vrtu šest puta porodio šimpanzu Lijanu i spasao život tigrici kojoj je u materici uginulo mladunče.

"Čast nam je da objavimo da je 7. septembra u 21:30 časova, Jelena Karleuša na svet donela zdravu bebu, devojčicu Atinu,tešku 3.400 grama. Jelena se porodila u bolnici 'Narodni front', a na čelu operacionog tima bio je direktor bolnice,dr Dušan Stanojević. Uz Jelenu su bili ponosni tata male Atine, Duško Tošic, kao i Jelenina majka Divna i tetka Danijela", piše na sajtu popularne pevačice.
Mama i beba su dobro i već u utorak će biti premeštene u specijalni bolnički apartman, a već za nedelju dana njih dve bi trebalo da budu kod kuće. U Beogradu se neće dugo zadržavati, već će beba i majka požuriti da se Dušku pridruže u Nemačkoj, gde Atinu čeka i predivno uređena dečja soba.

Inace, Karleuša je odlučila da malu Atinu Tošić ipak ne doji: - Jelena najverovatnije neće dojiti svoju bebu i već danas bi trebalo da joj lekari prepišu lekove i injekcije koje zaustavljaju mleko porodiljima - naveo je izvor Pressa, blizak popularnoj pevačici.

0 коментара:

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP