недеља, 7. септембар 2008.

Žika i Jelena Zana se vencali

Jelena Galonić i Zoran Živanović Žika iz grupe „Zana" su se venčali - crkveno venčanje obavljeno u nedelju u podne u crkvi Ružici na Kalemegdanu a usledili su građansko venčanje i svadba u restoranu „Kalemegdanska terasa"

Mladenci su za kumove odabrali dugogodišnje prijatelje Mićka i Maju. Posle crkvenog venčanja mladenci i gosti okupili su se na svečanom ručku u restoranu „Kalemegdanska terasa", gde je obavljeno i građansko venčanje pred matičarem. U večernjim satima gosti su promenili lokaciju, preselivsi se u obližnji klub u kom je upriličena žurka sa živom svirkom. Kako izvestava "Press", Žurki, kao i ručku, prisustvovao je najuži krug njihovih prijatelja, i mali broj kolega sa estrade, među kojima su bili Goca Tržan i Bojan Bjelić.

Pre Zorana Živanovića, Jelena je bila u vezi i sa Radovanom Jovićevićem, takođe osnivačem grupe „Zana", sa kojim je raskinula vezu 1999. nakon njegovog iznenadnog odlaska u Ameriku.Žika iza sebe već ima jedan brak iz kojeg ima dve ćerke, dvadesetogodišnju Mariju i šest godina mlađu Tamaru.

0 коментара:

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP