уторак, 9. јун 2009.

Nemoguća misija: Albanci oteli „kursadžije"

Glumci koji čine čuvene „Kursadžije" prošle nedelje postali su žrtve skrivene kamere „Nemoguća misija". Posle predstave koju su održali u Kosovskoj Mitrovici, ekipa glumaca krenula je za Beograd, ali ih je na izlasku iz grada presrela grupa Albanaca koja ih je kidnapovala.

- Sve je delovalo toliko stvarno i zastrašujuće da nam uopšte nije bilo svejedno - naveo je glumac Bane Vidaković, koji u „Kursadžijama" glumi Slovenca. - Naoružani maskirani ljudi su nas transportovali u neku napuštenu kolibu u planinama između Mitrovice i Zvečana i tamo nas držali nekoliko sati. Pomislio sam sve najgore i razne scene su mi prošle kroz glavu. Navodno su za nas tražili otkup, a ja sam toliko bio sluđen da nisam ni shvatio o koliko para se radi. Kada su nam rekli da je u pitanju skrivena kamera, odali smo im priznanje jer nas nije lako namagarčiti. Prihvatili smo šalu jer se i sami šalimo na tuđ račun, ali smo im obećali da će jednog dana uleteti i u našu „misiju" - rekao je Vidaković za Press.
Ovo je, inače, prva skrivena kamera koja je snimljena na Kosmetu.
Izvor: Press Online

1 коментара:

Anonymous,  11. јун 2009. 04:17  

Da li ste u bilo kojoj stranoj skrivenoj kameri videli da se upotrebljava oruzje?
Dovesti neciji zivotu u pitanje , gledano sa zrtvine strane, da bi se neko zabavio je necuveno i sramota!!! Treba ukinuti Pink televiziju...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP